Onze historie

In 2003 startte Jacques van Zon het bedrijf J.A. Printed Circuits Company, dat nog steeds zijn voorletters draagt. Jacques was destijds werkzaam als Directeur van een printplaat bedrijf in Duitsland en wilde graag voor zichzelf beginnen. Hij begon destijds kleinschalig en heeft inmiddels samen met zijn schoonzoon, dochters en medewerkers het bedrijf laten uitgroeien tot een internationaal georiënteerde organisatie met klanten in een breed aantal segmenten als o.a.:

  • Automotive & mobiliteit
  • (LED) verlichting
  • Medisch & farmacie
  • Luchtvaart
  • Computers & procescontrole
  • Smart home & domotica
  • Sensortechniek
  • Robotica & movement

Meer over:

J.A. PRINTED CIRCUITS COMPANY

Wij bedienen zowel klanten in het MKB-segment als concerns in heel Europa en zijn in Duitsland en Nederland een gerenommeerde gesprekspartner als het gaat om de realisatie van de productie van printplaten.

Ons team bestaat uit medewerkers die zowel werkzaam zijn in Nederland, Duitsland als in Azië (China), zodat we de keten die nodig is voor de realisatie van uw printplaten optimaal kunnen besturen. Zij hebben allen goede contacten en kunnen snel met elkaar schakelen, zodat we voor u als klant snel en doelgericht beslissingen kunnen nemen.

Sinds 2009 is ons hoofdkantoor gevestigd in Eibergen, een plaats vlak bij de Duitse grens in Nederland. Deze vestiging heeft volop ruimte voor verdere uitbreiding en kent een eigen logistiek centrum, zodat wij u optimaal kunnen bedienen.

Sinds 2015 is de dagelijkse bedrijfsleiding overgedragen aan Jacques zijn schoon(zoon) en dochter Melvin Brummelhuis en Chantal van Zon. En vervult hij zelf nog steeds een belangrijke rol als adviseur.

Onze overtuiging

Wij werken vanuit de overtuiging dat onze continuïteit gegarandeerd wordt door met u als klant een lange termijn relatie aan te gaan. Dit kan alleen door te allen tijde met u in gesprek te blijven, te weten wat er speelt in de markt, pro-actief met u mee te denken als het gaat om efficiency in productie en logistiek en zo onze focus: een efficiënte realisatie en toelevering van uw printplaten, nooit uit het oog te verliezen.

Onze waarden:

Samenwerking

Alleen door intensief met u in contact te blijven, kunnen wij optimaal in uw behoefte en wensen voorzien. En pro-actief reageren daar waar dat mogelijk en wenselijk is;

Service

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om er voor elkaar te zijn en zo ook voor u als klant. Dat u zich thuis voelt. En dat u zich gehoord en erkent voelt, ook als er iets niet goed gaat;

Afspraak is afspraak

Wij beseffen ons goed dat een tijdige en kwalitatieve realisatie van uw eindproduct, mede afhankelijk is van de tijdige en kwalitatieve levering van uw printplaten. U kunt er dan ook vanuit gaan, dat bij ons een afspraak ‘een afspraak is’;

Duidelijke communicatie

Aansluitend op één van onze waarden “afspraak is afspraak” vinden wij duidelijke communicatie belangrijk. Immers wanneer er om wat voor reden dan ook een verstoring optreedt in de productie van uw printplaten, dan dient u binnen 24 uur geïnformeerd te worden over wat er speelt en wat dit voor u betekent. Wij willen er in z’n situatie geen spreekwoordelijke ‘doekjes om winden’ en liever met u in overleg hoe we tot een oplossing komen, die uw eindproductie intact kan houden;

Efficiency

‘Last’ maar zeker niet ‘least’ efficiency. Een voor ons belangrijke waarde. Hiermee onderscheiden wij ons van collega’s. Voor u betekent dit; een efficiënte indeling van de printplaat, korte communicatielijnen en een optimale logistieke planning.

Uw contactpersonen

© 2021 - J.A. Printed Circuits Company B.V.

BEL DIRECT